Ringtones

Parcurg vremuri care m-au făcut să înțeleg cu adevărat semnificația termenului aristotelian de „animal social”.

Am ajuns în punctul dezvelirii limitelor nombrilismului. Deranjez, uit, fut la cap. Poate mă și umilesc. O fi reacția normală, umană, atunci când forța lăuntrincă de-abia mai pâlpâie. Convingerea că nu există prieteni, ci doar momente de prietenie, se vrea contrazisă. Din vanitate către strigăte, din verticalitate către galvanizări, din dorința de a fi ajutat pentru a continua să ajuți.

Doctorimea din România schimbă chiar și paradigme personale (era o melodie… „Pliculețe, Pliculețe”, dar nu îmi amintesc ce entitate, anexată interlopilor, o behăia).

Pe mine m-a schimbat destul de mult. Acum, vreau tare de tot să mă proptesc total, să fiu împins cu subiect și predicat.

Să înceapă Lucy Rescue Operation (în neamul meu, aproape de tot căcatul, toți mă strigă „Lucian”; nume de botez, fir-ar al Dracului! Și titulatura, și nașa). Să simt bucuria supremă la văz (că de telefoane și mesaje de complezență sunt sătul), să aud practic corul relativ gregorian ce încununează contraatacul afecțiunii asupra maladivului.

dansez înflăcărat ca pinguinul, pe acordeon redemptoriu,  printre cimpoaie psihedelice, să materializez empatia 1.50 – 1.55.

Să danseze rezistența la coroziune.

Să am puterea de a ataca surprinzător, măcar afișat în stadiul Desprinderii viorilor 0.25.

Încă aștept… cât oi mai putea. Aștept jumătăți-diavol care să aleagă. Aștept băieți duri cu păr roz și spadasine alocentrice. E. N. D. !! Băga-mi-aș…

Până atunci, țin aproape patru idei muzicale sub formă de ringtones. Și buzunăresc, Măria Ta, Sanitare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s